BuzzarorBLOG

tiistai 23. heinäkuuta 2013

onnelan leirintäalueella

Teimme pienen lomareissun Töysään keskiselle. Majoituimme
asuntovaunulla onnelan leirintäalueelle. Saavuimme hyvissä ajoin, jo ennen puolta päivää paikalle ja saatiin ihan hyvä paikka. Lyhyt vessaan ja leikkipaikkakin melko lähellä. Aikaisina vuosina (olemme siis täällä enenkin olleet) on huomattu  että iltapäivään mennessä paikat ovat täyttyneet,eikä sisään enää pääse. Niin oli nytkin, monet joutuivat kääntymään portilta takaisin. Paikka maksoi sähkön kera 15€/vrk. Saatiin kortit käteen,joilla sai huoltorakennuksen oven auki. Tämä varmasti sen takia ettei ulkopuoliset pääse käyttämään huoltorakennuksia. Monet ulkopuolelle jääneet matkailijat yöpyvät kaupan parkkipaikalla ja voisivat siitä käydä alueella asioilla.

Me tehtiin ostoksia kaupoissa ja Sariolan ilmainen tivoli oli se pääasia, miksi tuonne läksimme. 
Kävimme myös labyrinttimaailmassa. Siellä oli euroopan suurin labyrintti, 40x40m. Kaikista viidestä tornista haettiin leimat ja sitten ulos, aikaa meni 40min ja pienin sekkailija jo alkoi väsyä.

 Labyrinttimaailmassa oli paljon pomppulinnoja, joissa lapset viihtyivät.

 Polkuautolla voi ajaa 5€ maksulla vartin.Autoa oli raskas polkea ja vartti kyllä riitti. Maksu oli kyllä mielestäni paljon, koska sisäänpääsy jo labyrinttimaailmaan maksoi  12€ aikuiset ja lapset 7 - 10€. Minusta aikuiset voisivat päästä ilmaiseksi, koska lapsethan siellä leikkii. Leirintäalueen oma leikkipaikka on ihan mitätön. Siellä on vain hiekkalaatikko, jossa vain hiekanrippeet jäljellä, pari keinua ja kiipeilyjuttu. Siihen voisivat kyllä panostaa enemmän.

Eipä tullut yhtään kuvaa leirintäalueelta tänä vuonna, mutta aikaisemmin otettua...
Saunat naisille ja miehille. Vapaassa käytössä joka ilta. Keskellä puuvarasto. En tiedä kuka sytyttää? Mutta saunojat lisäävät puita tarpeen vaatiessa. Joki virtaa alhaalla, jossa voi käydä pulahtamassa. 

SItten on kolmas sauna, jota voi varata omaan käyttöön maksua vastaan.
Grillikatoksia löytyy alueelta ainakin kolme ja muutama pöytä+penkki-yhdistelmä.
 Siisti alue,  miinusta  roskakatoksen sotkuisuudelle, liian harvoin tyhjätään ja roskia ympäriinsä katoksessa.
Rauhallinen alue, sai öisin  nukuttua hyvin.

Lauantai-illalla oli kiva pyöräillä lähes tyhjillä parkkialueilla

1 kommentti:

  1. Vessulandia jäi käymättä tältä kesää.
    Meidän pikkunappula sitä vastoin oli siellä käynyt vanhempiensa kanssa ja kertoo nyt käyneensä isossa hevostelukaupassa :) Sitä se onnenkenkä teetti.

    VastaaPoista