BuzzarorBLOG

lauantai 3. syyskuuta 2016

LEIVONNAISIA

Pojalla oli taas synttärit! Miten niitä on niin tiheästi?! Vuosi kuluu aivan liian nopeasti.
Synttäreitähän juhlittiin perinteiseen tapaan heti kolmesti. :)

Leivoin ensimmäisiin bileisiin gluteenitonta tarjottavaa, kinkkupiirakan ja tuorejuustokakun. Ja voi, että ne  olivat hyviä! Lupasin laittaa ohjeet tänne... hieman on vain aikaa vierähtänyt jo siitäkin lupauksesta, mutta nyt.



Ohjeesta poiketen en laittanut persiljaa enhkä purjoa.
Oli kylä todella helppo valmistaa ja hyvää niin ettei sanotuksi saa.

Valkosuklaatuorejuustokakusta ei ehtinyt ees kuvaa napata, kun se oli jo syöty. Ohjeeseen vaihdoin kaurakeksien tilalle vain gluteenittomat keksit.

Nyt vain leipomaan!

SYNTTÄRIT vol. 2
Tarjottaviin kuului Juhannuksen raparperikakku.
Tätä tein juhannukseksi ja sankari tykkasi kovasti ja toivoi sitä näihinkin juhliin.


SYNTTÄRIT vol.3
Taisivat saada heikommat tarjoilut! :(
Ostin kaupasta valmiin kakkupohjan ja täytin sen uutuusmaulla suklaatuorejuusto + kermaan sekoitettuna.
Se ei saanut kehuja itse sankarilta eikä myöskään vierailta. Kuulemma kunnon kermakakku on parempi, kuin suklaatäyte. Mutta tulipa testattua sekin maku ja nyt tiedetään, ettei meidän tarjoiltaviin ainakaana enää kuulu.

Että tämmöset 9-vuotisbibbalot.
Ensi vuonna räjähtääkin kunnolla, kun tulee ensimmäinen 10 täyteen!  Sitä odotellessa... ja sehän on aivan pian taas

1 kommentti:

  1. Onnea vielä 9-vuotiaalle :)
    Tuolla samalla kinkkupiirakkaohjeella oon kans tehnyt, ja hyväähän siitä vaan pakkaa tulla. Tuo juhannuskakku toimii varmaan hyvin muullakin kuin raparperilla, pitää testata omenapaloilla.

    VastaaPoista