BuzzarorBLOG

perjantai 10. toukokuuta 2013

KAAPPAUS KEITTIÖSSÄ

Olen seurannut ohjelmaa Kaappaus keittiössä. Sieltä saa hyviä vinkkejä, vaikka onkin jo valmiiksi kätevä emäntä!
Meillä kyllä syödään lähes joka päivä kunnon kotiruokaa, itte tehtyä. Joskus kun on oikein kiire, voi pöytään eksyä jotain valmisruokaa, mutta melko harvoin. Ja sitten, jos kokataan jotain semmosta, mistä lapsi ei tykkää, niin hänelle tulee sillon laitettua jotain valmiseinestä. Mutta melko harvoin, on enää semmosia ruokia, mistä ei saa sovellettua myös lapsen makumieltymyksiin sopivaa.
Ja ei todellakaan syödä hampurilaisia tai pitsoja iltapalaksi! Kuten yhessä jaksossa...opettaja-äiti vielä! HYI!
Kari Aihinen  Copyright: MTV Oy
Kaappaus keittiössä -ohjelman keittiömestari Kari Aihinen vinkkaa näppäriä kokkausniksejä.
Kaappaus keittiössä -ohjelman ensimmäisessä jaksossa nousi esiin paljon hyödyllisiä keittiöniksejä keittiömestari Kari Aihisen opastaessa  ruoanlaiton saloihin. Tässä jakson tärkeimmät vinkit:
1. Täydellistä pekonia
Pekonit kannattaa aina valmistaa uunissa. Laita ne kylmään uuniin ja leivinpaperin päälle. Sitten uuni päälle. Silloin paistotulos on tasainen, varma ja pystyy vahtimaan, etteivät ne pala pannuun.
2. Mausta ruoka oikein
Aina kun maustetaan ruokaa (esimerkiksi uunijuureksia), niin se tehdään silloin kun tuotteet ovat kuivana. Jos laitat ensin öljyä ja sitten vasta suolaa, niin ruoka ei enää maustu. Suola ei mene öljyn läpi.
3. Pannun oikea lämpötila
Mistä tietää, että pannun lämpötila on oikea? Sen tietää siitä, kun voista loppuu ääni, eli kun voi ei enää tirise pannulla.  TÄÄLTÄ KOPSATTU.



1 kommentti:

  1. Kiva kun tv-kokit välillä vaihtuu ja tulee muitakin kuin hansvälimäkeä :) Kaikenlaisia ruokkimisongelmia sitä kans maailmaan mahtuu, se opeäityli oli kyllä erikoinen.

    VastaaPoista