BuzzarorBLOG

maanantai 28. tammikuuta 2013

KÄTEVÄ?

Tästä päivästä oli kyllä kätevyys melko kaukana!

Aamulla piipahdin Jyskiin ja ostin lipaston
 Halavalla sain!
Tänne säilön nyt ne minun keskeneräiset käsityöt. Siitä vain sitten koppa mukaan sohvalle, kun alkaa tehdä mieli kutoa tms. ja sitten väliajoiksi käsityön saa piiloon. Eikä ne roiku hyllynreunoilla.

No, tämä sain aikaan seuraavan inspiksen....
Päätin siirtää vaatetangon toiseen kaappiin ja tavarat sieltä toiseen. Eli idea oli se, että vaatteet ovat samassa huoneessa ja ne tavarat (minun käsityö ym. askartelukamat) toisessa huoneessa. 

Tämä vaatii ruuvien irrottamista. No, isännän poraa hakemaan. Ihmettelin miksi se pää ei meinannut pysyä porassa kiinni, huomasin loppuvaiheessa, että se ois saanut väännettyä kiinni.
Hyvin se silti sujui...paitsi ruuvasin yhen osan alaspäin, sen johon tango laitetaan. Niin ja ensin aioin laittaa tangon ihan toiseen kaappiin, mutta kun olin saanut ruuvattua osat paikoilleen, olikin kaappi hieman toista leveämpi ja tangohan oli siis liian lyhyt!
Tähän kaikkeen kului ainakin tunti Ja tavarat ovat edelleen vanhoilla paikoillaan. Huomenna jatkuu..

Päätin vielä vaihtaa olkkariin verhot!
Laitoin ensin toisen verhon nurinpäin. Ja ne hiivatin nipsut on niin tiukat, että sormet on aina verillä, kun verhoja vaihtaa.
 Tässä todistusaineistoa myös, että Kliivia on vieläkin hengissä.

2 kommenttia:

  1. Ihan kuin olis omista konhotuksista lukenut...:) Mutta kun saa inspiraation, niin se pitää toteuttaa heti eikä hetken päästä.
    Tuo Jyskin "koppalipasto" on hyvä ja hiano ratkaisu \o/

    VastaaPoista
  2. Näin se on! Eihän sitä ehdi miehiä ootella apuuhin. Oon muuten aikoonani saanut kyprokkiseinäänki sen ruuvihommelin asennettua väärinpäin. Vaikka mulle sanottiin, että ei sitä saa kukaan väärin laitettua!

    VastaaPoista