BuzzarorBLOG

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

BUZZAUSTA VANISH-TAHRANPOISTOAINEILLA

Pääsin buzzaamaan tällä kertaa tahranpoistoaineita.
Posti toi paketin, joka sisälsi VANISH-tuotteita. Sain VANISH POWER GEELIÄ, VANISH OXI ACTION JAUHETTA, VANISH OXI ACTION CRYSTAL WHITE JAUHETTA ja VANISH EXTRA HYGIENE JAUHETTA.
                             Kuvassa myös näytepakkauksia, joita alan jakaa ystäville ja tuttaville.
Valkoinen rätti on tarkoitettu sotketavaksi ja sitten pestäväksi. Olen aloittanut jo muutamalla tahralla, mutta pitää vielä saada vaikeasti lähteviä tahroja lisää. Sitten pesen sen ja kerron kuvien kera, tuliko puhdasta. Ja aivan varmasti kerron totuuden.


 Vanishilla tarjoaa tuotteita sekä valkoisille että värillisille tekstiileille. Tuotteita voidaan käyttää jokaisessa pesussa yhdessä tavallisen pyykinpesuaineen kanssa,  liotuksessa ennen varsinaista pesua tai esikäsittelyn yhteydessä suoraan tahroille. Kaikki Vanishin tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä ja lähes kaikki tuotteet ovat allergia- ja astmaliiton hyväksymiä.

Ja muistathan, että....
 Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

1 kommentti: