BuzzarorBLOG

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

KAAPPAUS KEITTIÖSSÄ

Voi, että mä tykkään tuosta Kartsasta ja sen kaappausohjelmasta. Olen ennenkin sitä hehkuttanut. Mulla on jo monta hyvää ruokaideaa, mitä aioin tehdä, yhdestä on jo ostoslistakin taskussa... kun vain ehtis! Vai mistä se on kiinni?
Meillä kyllä yritetään syödä enempi itsetehtyä, mutta kiireessä tulee käytettyä valmisteitakin Viikonloppuisin syödään usein miehen valmistamaa ruokaa, se on joskus hirveä.


Hän siis käy metsästämässä perheelleen ruokaa kuten luolamies aikoinaan. Saaliista tulee pakastin talveksi täyteen jauhelihaa ja paisteja. Olipa kerran jotain sisäelintäkin, oisko ollut maksaa, ei hyvää. Ja kieltä, ei hyvää. En halua syödä mitään, joka on ollut jonkun sisällä, noh, maksalatikkoa jouluna vähän perinteen vuoksi.
Itse valmistan lähinnä tavallisia, LIIKA TAVALLISIA, arkiruokia ja tähän yritän nyt saada Karin avulla muutosta. Pitäiskö kutsua se meillekkin. Päräyttäis bemarilla pihaan ja veis mut Kokkolinnaan opettelemaan ja sitte Prisman kautta kokkaamaan. :) Niin joo, sitä ennen se ois heittäny mun ranskalaiset ja pakstevihannekset roskiin. Mutta paistinpannuja se ois kehunu...nehän on nää keraamiset, joilla voi paistaa vaikka rautanauloja eikä tuu naarmuja. TV-shopin uhrien auttajat, hakekaa minut ryhmäänne!

Ai että, maukas lihapata jo maistuu suussa ja  mustamakkararisottoa aion myös kokeilla   
                             
                          

3 kommenttia:

 1. HEI, sä oot taas päk, eli takaasin täällä!!! Mä jo luovutin kun pitkäsääritonttu vaan oli framilla :)
  Joo, Kartsan köökkiopetukset on kyllä hyvästä.
  Mutta mulla muhii just Siken ohjeella pulled pork. Ostin ainekset Härmän Power Parkin uudesta Road Housesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt taas ehkä ehtii tätä hömpötystäkin harrastaa. Vei niin rutosti aikaa tuo kaikrnmaailman tehtävien värkkäys, että oli vähä pakko jostain luopua.
   Pitää kans poiketa tuola uudes kaupas, kun seuraavan kerran ajeloo ohi.

   Poista
  2. Läheltä liippas, kun Kartsa kävi kulmilla, mutta ei se vienyt sitä koulutettavaansa mihinkään muualle kuin Saleen... :)

   Poista