BuzzarorBLOG

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

TULEMUS

              Tulin ny sitte tänne.

Yritin olla uskollinen vuodatukselle, mutta se alkoi tuntua näin tyynellekkin ihmiselle hankalalta. Alkoi olla liikaa ongelmia.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRoLazgqU8KgSBI0A3zHYEX09ZfY2KG3mFu5SlwhRuZtcsytZmXq3nILnq0xXL2JJX1sK_bXBk_-lRxaRZ3L0VB2noWtkEcuFAzHi1XY86XU1S8nRJyS_kiyxBnoMvFz-AMGzR0bBDsk4/s1600/bl%C3%B6g.jpg

Harmittaa vain, kun sinne sain aikojen kuluessa sivut tehtyä ja asiat laitettua...
Nyt sitte menee aikansa, kun saa tämän omannaäköiseksi.
Mutta hissukseen...

Tähän onkin heti aluksi hyvä lisätä  v-indeksi. Elikkäs huomaat heti,
että arjen vastoinkäymiset eivät minua paljoakaan harmita. Ja juuri siksi niin kauan vuodatustakin kestin. Mutta tulee se pohja joskus vastaan täälläkin.

Elämä pelissä -raportti

Arjen vastoinkäymiset

V-indeksi 9/100 pistettä.
Arjen vastoinkäymiset harmittavat sinua huomattavasti harvemmin kuin muita ihmisiä, vastoinkäymisten sinulle aiheuttama harmituksen määrä on tavallista suurempi, kuitenkin onneksesi harmituksesi kestää huomattavasti lyhyemmän ajan kuin ihmisillä yleensä.
Arjen pienten vastoinkäymisten parempaa sietämistä voi harjoitella. Omia kielteisiä tunteitaan voi käsitellä, ja ne kannattaa hyväksyä. Negatiivisten tunteiden hyvä hallinta ja pienten vastoinkäymisten sietäminen helpottaa arkea ja vapauttaa voimavaroja todellisten takaiskujen kohtaamiseen.

Henkiset voimavarat

Positiivisuus 91/100 pistettä.
Henkisen hyvinvoinnin ja stressin kartoituksen pohjalta kuulut niihin ihmisiin, joilla on erinomaiset henkiset voimavarat. Tähän ryhmään kuuluville keskimäärin on ominaista vahva usko hyvään tulevaisuuteen, elämä tuntuu merkitykselliseltä, asenne elämään on myönteinen ja kyky sietää vastoinkäymisiä on erinomainen. Silloin yleensä myös kiinnostus terveyttä edistävään ravitsemukseen ja liikuntaan on tavallista suurempi. Ryhmän jäsenien vahvuuksiin kuuluvat myös usein tavallista paremmat sosiaaliset taidot ja halu panostaa ihmissuhteisiin. Työ koetaan yleensä palkitsevana ja elämää rikastuttavana asiana. Vaikka asiat ovat hyvin, kaltaisesti henkilöt voivat hyötyä henkisen hyvinvoinnin harjoitusohjelmista ja voida entistäkin paremmin.
Terveyteen vaikuttavien elintapojesi puolesta kuulut ryhmään, joka kuluttaa terveyttään muita vähemmän ja siksi sairastuu keskimääräistä harvemmin elintapojen aiheuttamiin sairauksiin. Saatat silti edelleen haluta vahvistaa terveyttäsi ja olet ehkä jo yrittänytkin tehdä muutoksia arkisiin tottumuksiisi.


Suomalaisten keskiarvo  on muuten 25.

TEE TESTI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti