BuzzarorBLOG

maanantai 16. maaliskuuta 2015

BUZZAAN DOVEA

Pääsin kokeilemaan Dove Oxygen & Moisture shampoota ja hoitoainetta. Sain myös viidelle hentohiuksiselle ystävälle lahjoittaa testaustuubit. :)

Oxygen & Moisture Shampoo


Uuden ainutlaatuisen Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Se antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteuden lisäksi uutta eloa ja jopa 95 % lisää volyymiä*.
Shampoomme liukenee nopeasti, puhdistaa hellävaraisesti, pitää kosteustasapainoa yllä ja tuo hentoihin ja latteisiin hiuksiin uutta eloa

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Puhdistaa hellävaraisesti
  • Luonnollista tuuheutta
kopioitu




Oxygen & Moisture Hoitoaine


Uuden ainutlaatuisen Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Se antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteuden lisäksi uutta eloa ja jopa 95 % lisää volyymiä*.
Helposti levittyvä hoitoaineemme tekee hiuksista pehmeät latistamatta niitä.

Ominaisuudet ja hyödyt:

  • Kosteuttaa, mutta ei latista
  • Luonnollista tuuheutta
  • Hoitaa hiukset silkinsileiksi
kopioitu
 
 
 
Jaa-a mitäs mää sanoosin tästä tuotteesta?!
Itselläni on aika paljon hiusta, latteaa, lättänää, hentoa ties mitä. Ei tahdo pysyä koko päivää kuosissaan ellei sitten te aamulla kypärää päähänsä hiuslakasta. Onneksi ne ajat on ohi...nyt ne välillä vaan roikkuu pääs. Värjään...jos vielä uskallan, kun katsoin MOT-ohjelman taannoin, jossa allergisen reaktion saaneet kertoivat kokemuksiaan.
 
Olen nyt pessyt pari viikkoa näillä tuotteilla, en osaa ainakaan vielä sanoa eroa aikaisemmin käyttämiini.
 
LISÄKOHOTUSTA? Odotin tietty heti kunnon kohotusta. Siihen mitä odotin, tuskin pystyy mikään aine. ;)
Mutta hiukset tuntui ihanan ilmavilta pesun jälkeen ja ehkä ne oli sitten kohollakin. Ei onneksi kuitenkaan ihan pystys.
Tuoksua ei aineis ole juurikaan.
 
RYHDY SINÄKIN BUZZARORIKSI!
 Buzzadorina saat mahdollisuuden kokeilla uusia ja jännittäviä tuotteita ja palveluita ennen muita. Jos olet sosiaalinen ja utelias tyyppi, pääset kokemaan buzzaustaikaa yhdessä ystäviesi kanssa.
Buzzadorin idea
Koko idea perustuu ihmisen luonnolliseen kommunikointitapaan. Tuotteen tai palvelun kokeilun jälkeen voit välittää ajatuksiasi ystävillesi, jotta hekin pääsevät kokeilemaan tuotetta. Yksinkertaista ja helppoa.
Ilmainen jäsenyys
Buzzador-jäsenyys on aina ilmainen. Rekisteröidyttyäsi voit saada kutsuja kampanjoihin, kuten BuzzadorBUZZ, BuzzadorDEALS, BuzzadorBLOG, TRUSTED REVIEWS tai BuzzadorINSIGHT. Lataa Buzzador-sovellus matkapuhelimeesi, niin pääset tarkistamaan tilisi koska tahansa.
Hauska tapa viettää aikaa
Voit testata tuotteita tietenkin myös yhdessä ystäviesi kanssa. Hauskinta on tehdä oivalluksia yhdessä. Se voi tapahtua kotona, piknikillä, kuntosalilla tai missä tahansa. Buzzaus on hauska tapa kokoontua yhteen.
Tunnettuja tuotemerkkejä
Saat mahdollisuuden kokeilla tuotteita, joko ilmaiseksi tai hyvin edullisesti, ja vaikuttaa suuriin ja tunnettuihin tuotemerkkeihin. Kyseessä voi olla tuotteita ja palveluja, joita ei ole vielä lanseerattu markkinoille. Toisinaan kyseessä voi olla tuotteita, joita pääset kokeilemaan ennen uutta käyttöaluetta.

Jos haluat liittyä Buzzadoriksi, onnistuu se täällä (klik!) Värvääjäksi voi laittaa minut, käyttäjätunnukseni on hietsu.

1 kommentti:

  1. Ei ne buzzat oo mulle ikää mitään laittanu, aina vaan, notta ei nyt tällä kertaa, sori...
    Oon vissiin ihan väärää kohderyhmää joka asialle :(
    Mutta buzzaa sä ilmavine hiuksines :D

    VastaaPoista