BuzzarorBLOG

maanantai 26. tammikuuta 2015

VILLATAKIN NEULONTA osa 1

Viimesessä Suuri käsityölehdessä 1/2015 oli kivan näköinen villatakki, jonka mä nyt haluan.
Eipä siinä sitten auta muu kuin laittaa puikot suihkimaan. Lankoja ostaessa päädyin halvimpaan vaihtoehtoon ja ostin Maija-lankaa. Halvimpaan siksi, kun en ole varma onnistuuko neulomus ja kyllä harmittais, jos satasen langat olis pilalla mennees neuletakissa. Ois se alpakkalanka kyllä houkutellut ja kaupan setäkin sanoi, että voi mennä käsityöliikkeesen neulomaan, jos tulee problemaa eikä osaa. No, munhan pitäis muuttaa sinne siinätapauksessa! 

Yksi juttu mua ärsyttää jonkinverran. Eli se, kun niitä lankoja jotka ohjeessa mainitaan ei saa mistään. Tämäkin ohjeen takki on tehty Svarta Fåret Sterk-langasta. Eihän näis meidän kaupoos ole tuollaisia lankoja. Siellä on vain Maijaa ja Jussia ja 7 veljestä.
Pitääkö mun perustaa ihan oikeesti se lankataivas, joka on mun unelma.Siellä ois kaikki langat mitä ikinä. Ja sinnekki sais tulla neulomaan, jos vain itse osaa neuloa! HAH!


Tämmönen.
Ja hihalla alotin, onneksi. Jouduin purkamaan palmikon muutaman kerran, kun en heti muistanut miten se tehdään.
Mutta enstalvena valmis, se on realistinen tavoite. Ei vielä näille lumille.

3 kommenttia:

  1. Oikeen on hienot värit. Valmista odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Sä tarvit lisää haastetta elämään! Käy hakemassa haasteen kysymykset mun blogista! :)

    VastaaPoista
  3. Tulin kurkkimaan sulle Väkertäjän innoittamana. Voi taivas kyllä mää oon puoli tuntia nauranu sun jutuilles. Sulla on aivan kertakaikkisen mahtava tyyli kirjoittaa!

    VastaaPoista